Må Bra-Spa

Vi tagit fram ett program som vi kallar ”Må Bra” för dig som vill unna dig lite extra omvårdnad för kropp och själ när du är här. Vi vill gärna att du ska känna att du mår bättre än bra på Hennickehammar Herrgård!

Tänk på att boka i god tid innan vistelsen så du är säker på att få den behandling du önskar!

Ring 0590-60 85 00 för bokning eller beställning av vårt Må Bra program.

Informera oss i förväg om eventuella sjukdomar. Ring oss på 0590-60 85 00 eller mejla info@hennickehammar.se – tack på förhand!

spa
logo_maria_kerberg

Våra Spa-behandlingar

MÅ Klassisk Massage
Skön avslappnande helkroppsmassage som lindrar trötta och ansträngda muskler.
Din kropp tackar dig!

50 min 785:-

MÅ Avslappningsmassage
En lugn och rogivande behandling

50 min 785:-

MÅ Lyxbehandling
Den totala lyxupplevelsen från topp till tå. Efter en helkroppsmassage som mjukar upp spända stela muskler, övergår vi till en skön ansiktsbehandling, rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask, varma sköna handdukar, ansiktsvatten och som avslutning masseras en skön ansiktskräm in.

110 min 1350:-

MÅ Aromatherapy
Oljorna påverkar både kropp och själ via både luktsinne och vid beröring av huden. Under tiden de sköna oljorna verkar njuter du av en skön ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask samt lättare massage med en fuktgivande ansiktskräm.

50 min 895:-

MÅ Spagrupp
En mycket trevlig aktivitet där ni samlas i vår relaxavdelning och tillsammans med vår hudterapeut genomför en fot- och handkur samt en lättare ansiktsbehandling på er själva. Sedan njuter ni en stund av bastu och bubbelpool. Badrock, färsk frukt och vatten ingår.

90 min 425:-/person, för grupper mellan 5-10 personer

MÅ Hot Stone Massage
Massage med varma lavastenar och aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna fungerar som en förlängning av terapeutens händer.

50 min 850:-

MÅ Facial Treatment
Rengöring, peeling, ansiktsmask, massage, ansiktsvatten och avslutar med en skön fuktighetsgivande ansiktskräm som masseras in.

50 min 850:- (Tillval: plockning av ögonbryn 150:-)

MÅ Facial Treatment AHA
Behandling för alla hudtyper. Motverkar oren hud och har porsammandragande effekt. Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar. Rengöring, ansiktsvatten, AHA 20%, mask, ögon och dagkräm.

25 min 550:- (Tillval: plockning av ögonbryn 150:-)

MÅ Eye Treatment
Behandling för det känsliga området kring ögonen. En vårdande och närande behandling där mörka ringar motverkas.

25 min 475:-

MÅ Manikyr
Handbad med peeling, nagelbanden rensas och naglarna filas. Nagelplattan poleras och oljas in. Behandlingen avslutas med handmassage.

Lackning ingår ej

50 min 550:-

MÅ Pedikyr
Fotbad med peeling, fötterna filas, naglarna klipps och filas, nagelbanden rensas och naglarna poleras med maskin. Behandlingen avslutas med fotmassage

50 min 650:-

Relaxavdelningen med bubbelpool och bastu
Boka 1 timme för er själva, 185:-/person

Fler än 7 personer 1250:-/timme

Vedbastu vid sjön
Elda själva (endast bastu)     500:-

Vi eldar (endast bastu)         925:-

Med badtunna                     2 500:-

relax-2

Boka hela relax-avdelningen för dig själv

Reservera en tid alldeles för er själva i vår lyxiga relaxavdelning med bubbelpool och bastu. Säg till redan när ni bokar er vistelse hos oss, för att få den tid ni önskar.

Pris: 185 kr/person för en timme